BATMAN / MERKEZ - Bahar Anaokulu

Ock

Değerler Eğitimi kapsamında bu ayın değeri olan Sevgi ve Hoşgörü değerini  komşu okulumuz olan Petrol Ofisi İlkokulu ndan iki sınıf misafir edildi. Birgün öncesinden öğrencilerle Sevgi Kurabiyeleri hazırlanıp hediye edildi. Sınıflar beraber resim çizip Sevgi Ağacı oluşturuldu. Müzik eşliğinde dans edilip eğlendikten sonra etkinlik sona erdi.

Ock

Yemek salonuna gözleme açmaya uygun olması için kilimler serildi. Saç ve oklavalar hazırlandı.  Öğrenci ve öğretmenler yöresel giyindiler. Anneler beslenme saati için gözleme yaparken çocuklara da küçük oklavalarla bu deneyimi yaşamalarına fırsat verildi.

AYIN DEĞERİ İLE İLGİLİ BİRÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

Okulumuzça düzenlenen pikniğimizde; çocuklar doğa ile iç içe bol eğlenceli vakit geçirdiler. Uçurtmalarımızı uçuralım etkinliği, toprağı sevelim etkinliği ile keyifle vakit geçirdiler.

Nis

Çocuklarımıza ağaç sevgisi kazandırmak için yaptığımız projemizde ; her sınıf kendi çam fidanlarını dikerek bakımını üstlendi.

Nis

Çocuklarımıza hayvan sevgisi kazandırmak için Batman Ram bahçesini ziyaret ettik. Çocuklarımız hayvanlarla keyifle vakit geçirerek yeşil bahçenin tadını çıkardı. Hiç görmedikleri hayvanları görme fırsatı buldular.