BATMAN / MERKEZ - Bahar Anaokulu

Ara

Öğrencilerimiz ile birlikte Toplum Sağlık Merkezini ziyaret ettik. Çocuklarımız, oyun odalarında vakit geçirip eğlendikten sonra, görevli arkadaşlarımız tarafından Toplum Sağlığı ile ilgili kısa bilgiler edindiler.

Ara

Öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte Okul bahçemizde oyun alanları oluşturup boyama yaptık.

Ara

Öğrencilerimiz ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunu ziyaret ettik. Görevli arkadaşlarımız, çocuklarımızla ilk yardım eğitimi konusunda bilgilendirici sohbet gerçekleştirdiler ve sonrasında ambulansın işlevini ve içini tanıttılar.

Ara

TEMİZ SINIF TEMİZ KAL PROJESİ KAPSAMINDA SINIFIMIZI VE BAHÇEMİZİ TEMİZLEDİK.

öğrencilerimizin ellerinden lezzetli zetinler

Ekm

Batman Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de katkılarıyla öğrencilerimize afet eğitimi verdik

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK.

Eyl

Batman valimiz sayın Ekrem CANALP ve il milli eğitim müdürümüz sayın Mahmut KURTARAN okulumuzu ziyaret edip, öğrencilerimiz ile yakından ilgilendiler.

May

Okul öğrencilerimizle birlikte Batman Çocuk Trafik Parkını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz uzman kişilerden YANGIN, DEPREM ve İLKYARDIM durumlarında neler yapabilecekleri konusunda bilgilendirilip, uygulamalı tatbikatlar ile birlikte hem daha çok farkındalık sağlayıp hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Nis

Batman Jimnastik Kulübü'ne yaptığımız ziyarertle; jimnastiğin ne olduğu, vücudumuza ne gibi faydaları olduğunu öğrenip eğlenceli vakit geçirdik.

Mrt

Okulumuzda, Okul Öncesi  öğretmenimiz Melek ATAY tarafından velilerimize ''Çocuklarda Gelişim ve Kritik Dönemler'' semineri verildi.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN